6.30.2008

Folkesí camuda de cabecera

Depués de 6 meses asoleyando noticies y bilordios del folk asturianu, del cantábricu y del folk celta en xeneral baxo la cabecera Folkesí, Músiques con Raigañu veome obligáu a camudar el nome del blog pol nuevu Más que Gaites.
Está fin de selmana recibí un email de Luís Martín, portavoz de la empresa Folkesí S.L., onde m'esplicaba que dende va años está entidá vien trabayando alrodiu de la música tradicional en Segovia. Asina, entamen el prestixosu festival folk de Segovia, representen a dellos grupos y asoleyen la revista Folkesí. La esistencia d'un blog tamién col mesmu nome y tamién dedicáu a la música tradicional podía provocar confusiones. Cuando entame a publicar esti blog nun tenía más interés qu'echar la llingua a pacer y da-y continuidá a una actividá que venía faciendo tamién dende tiempu atrás na web asturcelta.com, un hobby como cualisquier otru, nun se me pasó pel maxín intentar sacar dengún beneficiu comercial d'esta xera nin perxudicar a denguna empresa que trabaye en y pola música tradicional.
El siguiente pasu a dar taba ñidio y nun ye otru que migrar el blog a una nueva cuenta que va tener por títulu Más que Gaites y que vais poder atopar na URL http://masquegaites.blogspot.com
Nes prósimes selmanes el blog siguirá abiertu pa que podáis atopar con facilidá la nueva ubicación pero, pasáu un tiempu prudencial dexaré namái un enllaz a la web www.folkesi.com que ye la de la empresa de Luís Martín.
Gracies
Vítor González

No hay comentarios: